Planetarium Zeeland

Planetarium Zeeland

Deel deze activiteit met je vrienden:

Bekijk de planetariumagenda

Kom genieten van een spectaculaire film, in het meest innovatieve planetarium ter wereld op de Uithaven in Kamperland. We maken sinds 2008 gebruik van 6 verschillende camera`s, waarmee we in staat zijn om een fantastische 3D-omgeving vorm te geven. Je geniet in een koepelvormige ruimte, waardoor je op een unieke manier van de beelden kunt genieten, naast de geluiden en de rest van de speciale sfeer.

Planetarium Zeeland Shows

Laat u verrassen door zowel het beeld als het geluid in het planetarium Zeeland, die op een uitstekende manier op elkaar aansluiten. Je waant je in een totaal andere wereld, terwijl je plaats kunt nemen in een luxe vliegtuigstoel waar je uitstekend in onderuit kunt zakken. Bekijk hieronder welke shows we vertonen. In de planetarium Zeeland agenda kunt u na gaan wanneer onze shows vertoont worden. Een show duurt net iets meer dan een uur en zorgt daarmee voor een leuk uitje, voor het hele gezin of wellicht je complete school.

Tarieven

Kinderen t/m 8 jaar: € 5,- p.p. Volwassenen: € 10,- p.p. Groepen vanaf 25 personen (op afspraak): € 8,- p.p. Educatieve instellingen/scholen vanaf 25 personen (op afspraak): € 5,- p.p. Pink Floyd: € 12,50 p.p. We raden u aan om in de zomermaanden te reserveren.

Agenda

Bekijk de planetariumagenda

 

Planetarium Zeeland
Contact:              31 (0)113-376302        E-mail ons
Word vrienden met ons
> Bezoek ons op Facebook
Periode


Deze week
Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December
Socialmedia

Contact

Uithaven Kamperland
Haven 5
4493 BJ Kamperland
0113 - 371051
info@uithaven.nl