Bureaus voor thuiswerken

Heb jij een kleine kamer en kun je nergen studeren of werken in hui? Dan is wellicht tijd om een Klein bureau aan te schaffen. Deze zullen niet veel ruimte in beslag nemen en zal jou dus ook en ruimte bieden om jouw werk af te leveren. Je kunt een kleine pc of laptop plaatsen. Er zijn verschillende soorten kleine bureaus. 

Voor studenten 

Als student is het erg moeilijk om ruimte te creëren voor een pc of laptop. Tegenwoordig gaat het helaas allemaal door middel van een online platform en jongeren zijn dan ook genoodzaakt om te werken achter een laptop of pc. Hierdoor hebben ze dus ook een bureau nodig. Voor een studentenkamer is een bureau vaak wat te groot. Echter kan jij als student ook kiezen voor een klein bureau. Deze zijn dan kleiner en handiger in gebruik. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de Smart bureau van Kerkhoff. Deze heeft een metalen cantilever voet en is afgewerkt met een poederlaag aluzilver. Het bovenblad is mat en ontspiegeld. Je kunt je bureau dus ook voor je raam leggen. Ook zijn deze 3 verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Denk hierbij aan 100 x 60 cm, 120 x 65 cm en 140 x 70 cm. Ook kun je kiezen uit drie verschillende kleuren. Denk hierbij aan wit, eiken kleur en antraciet. Je kunt dus een klein bureau kopen die aansluit op de design van jouw kamer. 

 

Thuiswerken 

Geen student meer, maar moet jij wel thuis werken? Waarschijnlijk heb jij dan ook behoefte aan een klein bureau. Vooral tijdens de quarantaine en uitbraak van corona hebben veel bedrijven en ondernemingen gekozen voor de thuiswerk systeem. Zo kunnenze namelijk risico’s op besmettingen beperken. De online thuiswerk systeem werd een hit en veel mensen begonnen massaal bureaus en stoelen te kopen. Je zat namelijk urenlang op een stoel te werken. Vanuit een eettafelstoel ging dat namelijk niet zo lekker. Ben jij een thuiswerker en ben jij op zoek naar een klein bureau voor in je woonkamer of slaapkamer? Dan is het  handig om een bureau aan te schaffen die ook mooi oogt in huis. Hierdoor zal je je minimaal storen aan de aanwezigheid van een bureau. heb jij bijvoorbeeld een industriële interieur? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor de computerbureau Jolly. Deze is mooi strak en  zal jouw huis een extra boost geven. Deze is tevens ook erg handig, praktisch en veelzijdig. Je kunt hem namelijk makkelijk vervoeren naar je kamer. Hij is namelijk vrij licht en klein.  

 

De prijzen

De prijs van een klein bureau begint bij €35 euro en kan wel oplopen tot €700-800. De prijzen verschillen in vorm, formaat, kleur en materiaal. Metaal namelijk goedkoper dan bijvoorbeeld mahoniehout. Kijk daarom eerst naar wat je nodig hebt en welke afmetingen, hierna naar de materiaal en kleur.