Home Gadgets De nieuwste ontwikkelingen voor peuter speelgoed

De nieuwste ontwikkelingen voor peuter speelgoed

0
De nieuwste ontwikkelingen voor peuter speelgoed

We kennen natuurlijk allemaal het basis peuter en baby speelgoed wel. De houten loopfiets, verschillende rammelaars en natuurlijk leuke knuffels. Het ligt er aan wat jouw kind nou het leukst vind voor wat voor speelgoed je koopt. Tegenwoordig is er zo veel op de markt dat het soms moeilijk kan zijn om iets te kiezen. Zoals bij alles in de wereld gaan de ontwikkelingen erg hard. Er worden steeds weer nieuwe, en soms de gekste, ideeën bedacht.

Meisjes speelgoed

Vroeger was het normaal voor meisjes om met poppen te spelen. De haartjes mooi maken en verzorgen, mooie kleertjes aan trekken en dan je pop in de kinderwagen leggen. En zo konden we er uren mee rond lopen en net doen alsof het onze eigen baby al was. Ik weet er zelf van alles af. Toen wat later kwam de eerste baby born. Dit was een wat luxere pop die ook echt plaste in een potje. Sommige baby’s konden zelfs ook echt huilen. Dan was er een speen bij die je in haar mond moest doen en dan stopte ze met huilen. Tegenwoordig is er zelfs een baby born die net zo zacht aan voelt als een echte baby. Er zijn ook al heel wat broertjes en zusjes voor baby born ontwikkeld. Dan zijn er nu ook voor de wat oudere meisjes My little pony poppen. Hier zijn heel veel verschillende van met verschillende eigenschappen zodat er altijd eentje bij jou past. De My little pony poppen zijn gebaseerd op een tv-programma en kunnen ook echt de liedjes etc. zingen.

Jongens speelgoed

Over het algemeen is jongens speelgoed wat simpeler en stoerder. Jongens zijn al gouw blij met een plastic auto of een paar blokken. Tegenwoordig is dat wel wat anders. Voor echt kleine baby’s is natuurlijk van alles leuk. Verschillend speelgoed met mooie kleurtjes en leuke geluidjes en liedjes. Voor de wat oudere kindjes wordt het toch wel wat lastiger. Er zijn tegenwoordig zoveel nieuwe uitvindingen maar die kunnen soms best wel prijzig zijn! Bestuurbare auto’s zijn nu ook al een tijdje op de markt. Op die manier zit er geen touwtje meer aan de auto waarmee je hem kan besturen maar kan je dit gewoon vanaf een afstandje doen. Dit is natuurlijk veel leuker voor je kind en het geeft veel meer uitdaging. Als je nog een stapje verder wilt gaan kan je een speelgoed robot aanschaffen. Dit zijn robots die jou echt kunnen begrijpen, verstaan en ze kunnen zelfs zingen. Super cool als jou kind daarmee kan spelen natuurlijk, en het is ook goed voor de ontwikkeling