De vijf leukste kerstgeschenken voor personeel

Hoewel we de zomer nog in moeten gaan, kan het geen kwaad om nu alvast na te denken over de kerstgeschenken voor uw personeel of relaties dit jaar. Om het u gemakkelijk te maken hebben wij alvast wat onderzoek gedaan naar de leukste geschenken. In deze blog hebben we de vijf populairste kerstgeschenken voor u op een rij gezet.

Het kerstpakket

Het kerstpakket is voor velen iets om naar uit te kijken en blijft gewild onder personeel. Hierbij kunt u voor uitgebreide kerstpakketten kiezen, of juist voor goedkope kerstpakketten met toch een mooie inhoud. Dit jaar lijkt het dinerpakket het populairst te zijn. Veel mensen willen graag samenkomen en genieten van lekkernijen tijdens de kerstdagen, en een pakket met daarin allerlei nieuwe producten is daarom een goed kerstgeschenk. Tip: geef een thema aan het pakket met producten die bij elkaar passen.

Daarbij lijkt bij kerstpakketten duurzaamheid en iets goeds doen voor een ander steeds meer op de voorgrond te staan. En eigenlijk is het vrij gemakkelijk om hier ook bij uw kerstgeschenken op te letten. Kies bijvoorbeeld voor producten die milieubewust zijn geproduceerd of geef een plasticvrij pakket.

Luxe geschenken

Een luxe geschenk is een mooi kerstcadeau voor personeel en relaties omdat mensen juist vaak de luxe cadeaus voor zichzelf achterwege laten. Wanneer we ons afvragen of we iets echt nodig hebben, dan is het antwoord toch regelmatig: nee. Het is daarom dat een luxe cadeau zo leuk is om te krijgen, en te geven. Een luxe keukenset of een nieuwe gadget, hiermee verrast u uw personeel zeker weten.

Een alternatief voor het geven van een luxe geschenk, is bijvoorbeeld het organiseren van heuze mini kerstmarkt binnen uw organisatie. Zet verschillende kraampjes op binnen een afdeling en laat mensen met bijvoorbeeld tokens voor een bepaald bedrag een leuk cadeau uitzoeken. Zeker met luxe producten is het soms fijn als mensen zelf iets kunnen uitzoeken, dan kan iemand precies dat uitzoeken wat hij of zij echt graag zou willen hebben.

Een dagje uit

Steeds vaker willen mensen er eigenlijk gewoon lekker een dag op uit. Na een lange werkweek is het heerlijk om met het gezin een dierentuin te bezoeken of juist ergens in natuurgebied tot jezelf te komen. Het geven van een VVV-bon is daarom een prima kergeschenk. Hiermee kan uw personeel zelf iets leuk uitkiezen, of een leuke dag voor zichzelf plannen. De keuzevrijheid van een bon is wat dit kerstgeschenk een goede keuze maakt.

Verwenpakketten

Het is misschien niet het meest originele cadeau, maar toch blijft dit een populair kerstgeschenk: de Rituals verwenpakketten. De bekende douche- en verzorgingslijn zal voor de meeste relaties gewoon een heerlijk cadeau zijn. Geef dit cadeau aan uw personeel en relaties wanneer zij toe zijn aan wat rust!

Kleine kerstattenties

Kleine geschenken zijn niet minder waardevol. Ook met een klein budget kunt u personeel en relaties toch een attent zakelijk kerstgeschenk geven. Kies bijvoorbeeld voor gepersonaliseerde attenties, zoals bonbons met een kaartje, of een kerstsok. Dit soort geschenken zijn niet alleen een blijk van waardering voor uw personeel, maar kunnen ook naar andere zakelijke relaties gestuurd worden.