Home Reizen Dingen die je kan doen als je met z’n 2en op stap bent

Dingen die je kan doen als je met z’n 2en op stap bent

0
Dingen die je kan doen als je met z’n 2en op stap bent

Ga je op pad met een vriend of vriendin? Dan zijn dit de dingen die je echt niet mag overslaan. We hebben een aantal leuke tips en uitstapjes verzameld wanneer jij met je vriend of vriendin op stap gaat. Denk bijvoorbeeld aan een dagje naar de stad of een stedentrip.

Het allereerste wat je natuurlijk doet wanneer je de dag begint is een lekker koffie drinken. Dit kan je thuis al doen (mits je een goede koffiemachine hebt) of onderweg. Tegenwoordig kan je heerlijk koffie thuis maken, maar ook onderweg zijn altijd heerlijke tentjes te vinden.

#1 Shoppen

Waarschijnlijk ook het eerste waar je aan denkt als je een dagje weg gaat. Winkel in en winkel uit. Bij vrouwen zal dit waarschijnlijk nog meer voor de hand liggen dan voor mannen maar ook mannen zullen af en toe een winkel induiken. Even kijken voor wat nieuwe kleren of schoenen. Aanbiedingen bekijken is natuurlijk een hobby, vooral als het ook nog is goede kleding is.

#2 Bezienswaardigheden

Ga je naar een grote stad dan ga je ook al snel langs bepaalde bezienswaardigheden die bekend staan in een stad. Denk bijvoorbeeld de Euromast in Rotterdam of Het Rijksmuseum in Amsterdam. Op internet is voor iedere stad wel een lijstje met bezienswaardigheden te vinden. Vaak kan je online al tickets kopen als dat nodig is. Bezienswaardigheden zijn vaak ook direct het punt om een leuke foto te maken, dat brengt ons bij het volgende punt

#3 Leg je herinneringen vast

Natuurlijk wil je social tijdens je dagje weg niet aan je voorbij laten gaan. We hebben het dan natuurlijk over Instagram tegenwoordig. Zoek de leukste spots in de stad uit en gooi m online. Naast dat het leuk is om te posten, creëer je ook direct een leuke herinnering met je vriend/vriendin

#4 Lekkere afsluiting.

De dag moet je natuurlijk goed ‘afsluiten’. Ga op zoek naar het lekkerste restaurant in de stad en neem lekker een hapje en een drankje om nog eens goed bij te praten over van alles. Ga je na het eten nog door? Dan kan je natuurlijk direct op zoek naar wat leuke uitgaansgelegenheden. Naast de vele kroegjes en clubs die er vaak in grote steden te vinden zijn is het ook leuk om is te kijken naar plaatselijke festival. Let op: Festival liggen vaak net buiten de stad vanwege de overlast die veroorzaakt kan worden. Plan daarom goed hoe je er heen gaat en terug komt!