Maak kennis met een duurzaam marketing bureau

Je zou denken dat het een marketing bureau niet uitmaakt welke klanten zij vertegenwoordigen. Als klanten zich maar aanmelden en voor dit marketing bureau kiezen. In de meeste gevallen is dat ook zo. Er zijn wat uitzonderingen, zo bestaan er bijvoorbeeld marketing bureaus die werken vanuit hun bepaalde geloofsvisie. Zij zullen er nooit voor kiezen om bepaalde bedrijven te vertegenwoordigen. Maar wist je dat er ook een duurzaam marketing bureau bestaat? Een duurzaam marketing bureau is erg selectief in het kiezen van hun klanten. Door vooral te gaan voor duurzame bedrijven en duurzame startups, kunnen zij een echt duurzaam marketing bureau zijn.

Maar er is meer aan de hand bij een duurzaam marketing bureau

Ecoteers, het duurzaam markering bureau waar ik het nu over heb, gaat niet alleen voor bedrijven die gaan voor duurzaamheid en groen, ze dragen dat ook echt uit. Zo kun je op hun  site precies zien hoeveel bomen er in Nederland worden geplant bij het afnemen van een bepaald (online) marketing pakket. Ook bij het schrijven van een bepaald aantal woorden wordt één boom geplant. Dit lijkt een druppel op de gloeiende plaat, maar het tikt toch best lekker aan. Een duurzaam marketing bureau dat écht gaat voor groen, dat is bijzonder.

Het bureau doet wat het moet doen

Het maakt in feite niet uit of een marketing bureau duurzaam is of niet. Het moet goed bij jou en je bedrijf passen. Het marketing bureau moet er, samen met jou, voor zorgen dat je online goed vindbaar wordt. Dat jij bovenaan komt te staan in Google en niet je directe concurrent. Door verschillende technieken toe te passen krijgt Ecoteers dit, samen met jou, voor elkaar. Tel daar dan nog eens de bomen bij op die geplant worden in Nederland en je weet dat je goed zit.

Een jong team, maar heel veel ervaring

Online marketing is nog steeds een redelijk nieuwe tak van sport. Hierdoor zul je maar zelden te maken krijgen met een echte oude rot in het vak. Over het algemeen zijn de marketeers jong, maar hebben ze wel al heel veel ervaring. Juist omdat deze medewerkers zo goed thuis zijn in de online wereld, kunnen zij de beste resultaten voor jou behalen. Kies Ecoteers als jouw online marketing bureau en zie wat ze voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Hou wel altijd in je achterhoofd dat op één komen staan in Google een echte uitdaging is. Is het je gelukt? Dan moet je die positie zien te behouden!