Home Business Een stoel waar je een lange tijd op kan zitten.

Een stoel waar je een lange tijd op kan zitten.

0
Een stoel waar je een lange tijd op kan zitten.

We weten allemaal dat je alleen als baby zijnde echt goed rechtop zit. Maar na mate je ouder wordt verwaterd dat steeds meer. Terwijl je er natuurlijk zoveel mogelijk op wilt letten. Want het is inderdaad allemaal niet zo goed voor je houding en je rug. Vooral wanneer je ook dagen op kantoor werkt en je veel zit, merk je toch snel dat je vaker last krijgt van je rug. Dat je niet geheel de juiste houding aanneemt. En dat wil je natuurlijk zo veel mogelijk voorkomen. Want je wilt er wel zo lang mogelijk geen last van hebben. Maar waar moet je dan op letten wanneer je in jouw vrije tijd ook vaak zit?

Af en toe een rondje lopen.

Het is wel eens lekker hoor, een rondje lopen. Vooral wanneer je de kans er voor krijgt om dit bijvoorbeeld ook tijdens je pauze te doen op je werk. Neem die kans ook. Je strekt even lekker je benen, rekt je spieren weer een beetje op en je maakt andere bewegingen dan alleen maar te zitten. En je zorgt ervoor dat je een stuk dichter bij de 10.000 stappen op een dag komt. Eigenlijk is dit wel erg belangrijk, want we weten het allemaal. We bewegen veel te weinig maar als je al begint met de 10.000 stappen dan heb je al goed wat beweging er op zitten. Zo merk je ook, dat wanneer je na een lange dag zitten op kantoor, een uurtje sporten heerlijk is. Je kan je gehele hoofd even leeg maken en zo krijg je ook je beweging. Super fijn natuurlijk.

De juiste stoelen.

Natuurlijk heb je ook stoelen waar in je wilt chillen. En reden genoeg ook, want dat moet je ook wel eens doen. Net als op de bank, daar mag je ook zeker weten lekker onderuit gezakt zitten en een bak chips op schoot hebben. Maar wanneer je als hobby bijvoorbeeld ook gamen hebt, is het belangrijk dat je een goede gamingstoel hebt. Want hier kan je best wat tijd in vertoeven, en dan moet je er wel voor zorgen dat je er een goede houding in hebt. Want wanneer je al de hele dag zit is het belangrijk dat je zo veel mogelijk op je houding let wanneer je buiten werk ook veel zit. En met een goede stoel kan je daar natuurlijk al voor zorgen.