Home Gadgets Een veilig gevoel is belangrijk

Een veilig gevoel is belangrijk

0
Een veilig gevoel is belangrijk

Veiligheid is een waarde die iedereen steeds meer begint te waarderen. Nu we in deze coronacrisis zitten vinden sommige mensen het lastig om zichzelf continu veilig te voelen. De situatie met dit virus is niet altijd even makkelijk, waardoor mensen soms een onveilig gevoel kunnen krijgen. Dit gevoel van veiligheid zit meer aan onszelf verbonden, maar er zijn ook externe factoren die ervoor kunnen zorgen of wij ons wel of niet op de juiste manier veilig voelen. Inbraak is hierin een heel gevoelig onderwerp wat veel mensen, als het hen overkomen is, een andere kijk op veiligheid en het leven in de algemene zin kan geven. Hierdoor is het belangrijk dat wij allemaal zoveel mogelijk ons best doen om ervoor te zorgen dat wij ons overal veilig kunnen voelen. Of het nou om de thuissituatie of de werkvloer gaat, overal is veiligheid een belangrijk punt. Een handig middel die ervoor kan zorgen om ons dit veilige gevoel te geven, is camera beveiliging. Maar waar en op welke manier kan je dit middel eigenlijk het beste inzetten?

 

Voor uw woning

Veel mensen denken vaak dat beveiligingscamera’s alleen maar door bedrijven en organisatie gebruikt kunnen worden. Echter, is dit totaal niet het geval. Er zijn juist steeds meer huishoudens die er ook voor kiezen om camera’s op te hangen bij hun huis. Camera beveiliging inclusief installatie is voor de huishoudens vaak de beste en gemakkelijkste optie. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is het maken van een afspraak met het bedrijf en nadat alles geregeld is hoef je alleen nog maar te betalen. Hopelijk hoef je de camera’s nooit te gebruiken, maar het is een goede hulp bij het wegnemen van zorgen en hierdoor zal dit een ontzettend veilig gevoel geven aan jezelf, maar vooral ook aan al jouw familieleden. 

 

Of op kantoor

Ook als bedrijf bij bijvoorbeeld het kantoorpand kan je er simpel voor kiezen om camera beveiliging op te laten hangen. In de basis zijn hiervoor twee systemen, de ip camera en de cctv camera. De cctv-variant wordt van deze twee het meest ingezet bij bedrijven, doordat deze erg handig te gebruiken is en alle opnames simpel als videobestand worden opgeslagen. Hoewel de beeldkwaliteit van ip camera’s vaak wat beter is, is dit systeem ook een stuk duurder doordat er maandelijkse kosten van de cloud opslag bijkomen. Deze opnames worden namelijk in de cloud opgeslagen en voor die ruimte moet natuurlijk betaald worden. Wanneer inbrekers zien dat een bedrijvenpand camera beveiliging heeft, is de kans een stuk groter dat ze jouw pand toch maar even zullen overslaan.