Eenvoudig een zakelijke lening via Bridgefund

De beginnende ondernemer die er klaar voor is om zijn zakelijke idee tot een succes te gaan brengen, heeft hier in de meeste gevallen een lening voor nodig. Sommigen pitchen hun idee bij ouders, broers, zussen of iemand anders uit de familie- of kennissenkring, om ze zo te verleiden tot een voor beide partijen aantrekkelijke investering. Anderen houden zaken en privé het liefst gescheiden. Persoonlijk ben ik het daarmee eens. Mocht het onverhoopt niet verlopen als verwacht en de investering gaat verloren, dan kan dit een hoop gedoe opleveren in de onderlinge relatie. Gelukkig zijn er ook commerciële kredietverleners waarmee het tegenwoordig prima zakendoen is. In deze blog geef ik u graag een tip: bridgefund.

Een zakelijke lening afsluiten via Bridgefund

De usual suspects als het gaat om kredietverlening zijn natuurlijk banken. Zakelijk geld lenen bij een bank kan echter een stroperig en bureaucratisch proces zijn. Er is echter ook een andere manier om een zakelijke lening af te sluiten. Bridgefund is namelijk een platform dat ondernemers met elkaar verbindt. De ondernemers die graag willen investeren in een andere onderneming, worden gekoppeld aan de ondernemers die een lening nodig hebben. Dit hele proces van vraag en aanbod van krediet is door bridgefund geautomatiseerd. In slechts drie stappen is het mogelijk om een zakelijke lening af te sluiten.

De drie stappen om een zakelijke lening af te sluiten

Waar bridgefund zich vooral onderscheidt van de traditionele kredietverstrekkers, is de snelheid waarmee een aanvraag wordt afgehandeld. Een aanvraag om een zakelijke lening begint bij het verstrekken van gegevens over het bedrijf en de omzetgegevens. Deze aanvraag wordt binnen zes uur beoordeeld. Indien de aanvraag is goedgekeurd, wordt dezelfde dag nog het geleende bedrag overgeboekt (dat kan varieren van 5.000 tot 250.000 euro). De looptijd van de lening is maximaal twee jaar. Bovendien zijn de kosten van het afsluiten van een zakelijke lening transparant en eenvoudig. De enige kosten bestaan uit rente over de lening en een premieopslag. De rente bedraagt één procent en de premieopslag is afhankelijk van de financiële data van uw bedrijf.  Verder zijn er geen verborgen addertjes onder het gras. Dat er slechts twee componenten zijn in de kosten van uw afgesloten lening, maakt dat u altijd het overzicht hebt in de verplichtingen waaraan u dient te voldoen in het kader van de zakelijke lening bij Bridgefund. Zo blijft ondernemen leuk en worden familie- en kennissenrelaties niet onnodig belast door gedoe met geld.