EPDM dakbedekking voor thuis

Wil je EPDM dakbedekking kopen voor thuis, of voor een bedrijfshal? Dat kan! Zeker als je dak toe is aan renovatie, is het goed om te denken aan EPDM dakbedekking. Je kunt dit verkrijgen in topkwaliteit, waardoor je er lang mee kunt doen. Ook is het beschikbaar in twee verschillende diktes. De standaard dikte is 1,30mm, maar je kunt het ook krijgen met een dikte van 1,00mm. Een groot voordeel van EPDM dakbedekking is dat je het op een gemakkelijke manier kunt leggen. Het kan namelijk eenvoudig worden verlijmd waarbij je geen gebruik hoeft te maken van primers en flashing tape. Wat zijn nog meer voordelen van EPDM dakbedekking?

De voordelen van EPDM dakbedekking

Er zijn een aantal redenen waarom je voor EPDM dakbedekking zou moeten gaan. Naast de bovengenoemde voordelen, kun je EPDM dakbedkking gemakkelijk op maat laten maken. Daarbij is het te plaatsen op verschillende ondergronden, is het licht in gewicht en bestand tegen alle weersomstandigheden. Ook niet geheel onbelangrijk is dat EPDM recyclebaar is, waardoor het goed voor is het milieu. Dit zijn slechts een aantal van de voordelen waar je mee te maken hebt als je EPDM gebruikt. En als je helemaal flexibel wilt zijn in het aanbrengen van EPDM, ga dan voor EPDM op rol.

EPDM op rol

Een EPDM rol maakt het gemakkelijk om EPDM aan te brengen. Zo kun je namelijk gemakkelijk de banen aan elkaar verlijmen. Dit doe je in combinatie met een EPDM kit. De EPDM rol is ook gemakkelijk op maat te knippen. Hierdoor krijg je een strak afgewerkt dak, en je dit kan je allemaal zelf doen. Vaak kun je namelijk op zo’n webshop waar je een EPDM rol kunt bestellen, een video bekijken met een duidelijke uitleg over het leggen van EPDM. Mocht het toch niet helemaal lukken, dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met de webshop. De EPDM rol kan gebruikt wordenvoor meerdere dingen zoals een lekkende bloembak. Plak er een stukje EDPM rol op, en de bloembak zal niet meer lekken! Je kunt daar overigens vaak ook terecht voor andere materialen voor je dak, bijvoorbeeld om het gelijk waterdicht te maken.

Onderdelen voor je dak

Wil je het dak waterdicht maken? Dan kun je in zo’n webshop ook terecht voor EPDM hemelwaterafvoeren en dak ontluchtingen. Als je niet goed weet welke materialen je nodig hebt, dan kun je contact opnemen met de webshop. Vaak staat er ook duidelijk bij de producten vermeld waar je het voor moet gebruiken. Plaats je bestelling, en binnen een paar dagen heb je het al in huis en kun je beginnen met klussen!