Koop iets moois voor jezelf, Gabor schoenen bijvoorbeeld

Gabor schoenen

We zien allemaal wel eens iets in de etalages staan waarvan we gewoon weten dat we het echt niet zomaar voorbij kunnen lopen. Of dat nu een leuk jurkje is, een broek, of een paar Gabor schoenen, je kan het gewoon niet laten. Je moet het hebben. En tja, soms mag dat toch ook wel? We moeten onszelf toch ook wel eens trakteren op iets moois? Want we zijn iedere dag immers hard bezig om dat geld te verdienen wat we daarna dus ook weer uitgeven, dus dan mag je heus wel eens iets leuks kopen af en toe, toch? En wat is er nu leuker dan kleding kopen?
Gabor schoenen

Af en toe even shoppen

Misschien ben je niet zo’n fan van het shoppen zelf, dat kan natuurlijk ook hartstikke goed. Maar dat wil nog niet zeggen dat je het niet leuk vindt als je vervolgens weer thuiskomt met allerlei leuke nieuwe kleding. Je kan de volgende dag dat mooie paar Gabor schoenen aantrekken samen met die nieuwe broek. Je kan weer eens wat anders aan. En of je nu van shoppen houdt of niet, we voelen ons altijd zelfverzekerder als we iets aan hebben wat we ook echt mooi vinden. Als anderen het ook mooi vinden is dat alleen maar een bonus, maar laten we eerlijk zijn, dat maakt eigenlijk ook niet heel veel uit toch?

Een leuk nieuw paar Gabor schoenen

Soms heb je geen eens een excuus nodig. Soms is het gewoon weer eens tijd om iets nieuws te kopen omdat het oude misschien wel kapot of gewoon af is. Wie weet is het wel uit de mode, of is het je stijl niet meer. Er zijn genoeg redenen om af en toe eens wat nieuws te kopen. Dus als jij een leuk paar Gabor schoenen ziet die je ook kan betalen, dan is er toch niets mis mee om ze dan ook te kopen? Je hebt immers een nieuw paar schoenen nodig, dus dan mogen ze toch ook gewoon leuk zijn?

Desnoods leg je wat geld apart

En als jij echt een shopper bent, dan kan je ook gewoon iedere maand een bepaald bedrag apart leggen waarvan je dan tegen jezelf zegt dat je dat mag gebruiken om te shoppen. En dan hoef je niet iedere maand dat bedrag uit te geven als je niks tegenkomt. Als je niets leuks ziet dan spaar je het gewoon op voor die maand daarna. Als je dan eens een leuk paar Gabor schoenen tegenkomt dan kan je ze ook lekker kopen! Ga slim met je geld om, maar trakteer jezelf soms ook eens!