Home Reizen Een last minute Spanje voor een afwisselende vakantie

Een last minute Spanje voor een afwisselende vakantie

0
Een last minute Spanje voor een afwisselende vakantie

Het is weer zover! De zomer is aangebroken en dat is te merken. Zelfs in het meestal regenachtige Nederland zijn subtropische temperaturen te voelen. Echter, is dit geen garantie in Nederland. Heb jij toevallig een andere week vrij genomen dan die week dat er toevallig sprake is van een hittegolf in Nederland? Nou, dan baal je stevig. Je hebt gegokt en verloren. Niet getreurd, wij hebben de oplossing voor je! Met een last minute Spanje kan je ervoor zorgen dat jij tijdens je vakantie periode gegarandeerd kan genieten van lekker weer, heerlijke zandstranden en natuurlijk de zee. Vandaag lichten we een aantal van de mooiste en leukste plekken in Spanje uit. Met behulp van deze tips ga jij je gegarandeerd vermaken tijdens je vakantie!

Een walhalla voor elke voetballiefhebber   

Spanje is een voetballand bij uitstek! Decennialang wordt het europese voetbal gedomineerd door Spaanse grootmachten als Barcelona en Spanje. Tegenwoordig heeft ook Atlético Madrid de aansluiting gevonden bij de Europese top. Sevilla FC heeft onlangs in vijf jaar tijd vier keer de Europa League gewonnen. En dan hebben we het niet eens over de prestaties van het nationale team van Spanje. Het is niet meer dan logisch dat voetbal zo enorm leeft in dit land. Bezoek je favoriete club en neem een rondleiding door het stadion. Gegarandeerd dat het begint te kriebelen. Nu clubgevoel helemaal is aangewakkerd is de ultieme beleving een wedstrijd bezoeken. Door de hoge temperaturen zal de passie van het veld maar ook van het publiek afspatten. Ervaar voetbal zoals de Spanjaarden dat doen met passie en hartstocht! 

De mooiste architectuur

Spanje beschikt over een aantal van de mooiste architectonische gebouwen en parken. Of je nu naar Sevilla, Valencia, Madrid of Barcelona gaat, elke stad zal je doen verbazen van schoonheid. In Barcelona is de hand van Gaudi duidelijk te merken. Het wereldbekende sagrada familia is zo mooi en gedetailleerd dat het nog steeds niet afgebouwd is. Gaudi is ook verantwoordelijk voor het prachtige park Guell. Dit park is gigantisch en kenmerkt zich door veel groen gecombineerd met prachtige bestrating. De golvende en speelse vormen zijn een plezier voor het oog. Werkelijk een park dat je nooit zal gaan vervelen. 

Heerlijke stranden

Ook voor een heerlijke zonvakantie ben je in Spanje aan het juiste adres. De mooiste stranden om heerlijk tot rust te komen vind je langs de kust. Voor verkoeling trotseer je de golven. Dat verveelt natuurlijk nooit!