Een mannen zonnebril bestel je bij Charlie Temple

Wanneer je er lekker op uit wilt deze zomer, dan zul je je hier en daar toch wat moeten voorbereiden. Je koopt wat nieuwe kleding en schoenen, hebt een litertje zonnebrandcrème op voorraad en zorgt dat je auto de ritten aankan. Maar zorg je ook goed voor je ogen? Een zonnebril is echt onmisbaar, wat je ook gaat doen. Maar waar haal je nu een mooie mannen zonnebril vandaan? Bij Charlie Temple natuurlijk! Je hebt natuurlijk de reclames op televisie wel voorbij zien komen, maar veel mensen realiseren zich (nog!) niet dat Charlie Temple echt ideaal is.

Een mannen zonnebril online passen

Wat? Ja echt! Je kunt door het uploaden van je eigen foto iedere bril passen die op de site staat. Je gaat gewoon naar de "virtuele paskamer" en kijkt wat een bril met je gezicht doet. Een mannen zonnebril kun je dus gepast en goedgekeurd hebben zonder dat je deze in het echt op je neus hebt gehad. Dat is natuurlijk al heel handig. Maar er is meer. Wist je dat je een mannen zonnebril op sterkte, met multifocale glazen of zonder sterkte kunt bestellen? De brillen zijn er al vanaf € 29,00. En bestel je de bril vandaag voor 21.00 uur? Dan heb je 'm morgen al in huis!

Ook voor vrouwen en kinderen geschikt

Ik heb het hier vooral over de mannen zonnebril, maar je vrouw en kind(eren) hebben ook een zonnebril nodig. Deze bestel je op dezelfde manier en de levertijden zijn even snel. Zo heeft het hele gezin binnen een dag een compleet nieuwe (zonne) bril op de neus. Jullie zijn alvast klaar voor de komende zomervakantie en dagjes weg. Om de prijs hoef je het alvast niet te laten. Je kunt zelfs meerdere zonnebrillen bestellen, zo heb je overal waar je komt een zonnebril voorhanden.

Waarom is een zonnebril belangrijk?

Natuurlijk maak je er een enorm fashion-statement mee. Maar dat is niet de belangrijkste reden voor het dragen van een zonnebril. Je ogen moeten beschermd worden tegen de felle zon en de UV-stralen die daarbij vrijkomen. Zet je geen zonnebril op dan knijpen je ogen zich automatisch half dicht en zullen ze gaan tranen. Je kunt hier ook nog eens flinke hoofdpijn van krijgen. En wat denk je van rimpels? Door het continu knijpen met je ogen ontstaan rimpeltjes in je ooghoeken en boven je neus. Nergens voor nodig: draag gewoon een goede zonnebril, al dan niet op sterkte, en zorg goed voor jezelf!