Profuomo overhemd laat zien wat ook kan

Als je het woord “overhemd” hoort, denk je misschien aan een eenvoudig kledingstuk waar geen innovatie in is. Dit is niet het geval, aangezien overhemden een lange weg hebben afgelegd sinds hun ontstaan en voor veel mensen onmisbare modekleding zijn geworden. Het Profuomo overhemd bewijst dit. Het is heel goed mogelijk dat een van de redenen voor de populariteit van overhemden van dit prachtige merk de pasvorm is. Zonder tussenkomst van een kleermaker kan een Profuomo overhemd werkelijk als gegoten zitten. Als zodanig zijn er verschillende stijlen overhemden op de markt die verschillende pasvormen en stijlen bieden.

Het traditionele overhemd

Het traditionele Profuomo overhemd dat je ziet is natuurlijk een katoenen overhemd dat in verschillende kleuren verkrijgbaar is en gemaakt is van een mix met katoen. In de afgelopen tijd is het zelfs nog populairder geworden bij een aantal mensen die deze toch wat formelere kleding van Profuomo juist nonchalant dragen. In Amerika is dit merk ook bekend geworden met polo’s t-shirts en broeken. Eerder werden T-shirts alleen gebruikt als basis, maar de mooiere stoffen en pasvormen maken het prima als exclusiever kledingstuk.

Promoot je bedrijf met stijl

Naarmate de zaken goed lopen kun je dit op meerdere manieren laten zien. Een van die manieren die steeds populairder wordt, is het gebruiken van mooiere bedrijfskleding door de medewerkers om zichzelf en hun bedrijf te promoten. Meerdere bedrijven dragen overhemden voor heren van de hoogste kwaliteit om deze boodschap over te dragen op potentiële klanten. Deze kleding kan worden gebruikt voor formele gelegenheden of informele bijeenkomsten. Deze informele en zakelijke overhemden zijn over het algemeen gemaakt van katoen, maar de meest populaire zijn die van zijde of een mix van linnen. De meeste van deze overhemden zijn zo ontworpen dat ze in de machine kunnen worden gewassen zonder het materiaal te beschadigen. Daarnaast kunnen ze prima borduurt worden met het bedrijfslogo.

Welk type Profuomo overhemd kiezen?

Een van de meest voorkomende soorten overhemden voor heren is het overhemd met lange mouwen. Dit type overhemd is geschikt als zakelijke-, en vrijetijdskleding of tijdens speciale avonden en feesten. De overhemden met lange mouwen zijn er in allerlei stijlen. Zowel de pasvorm als kleur of print is te kiezen. Ook de knopen en de hoogte van de boord is allemaal te kiezen. Met een Profuomo overhemd kun je alle kanten op. Juist de combinatie met andere kleding van dit merk maakt je look helemaal af.