Voor de laagste prijs tweedehands fietsen Den Haag

Tweedehands fietsen Den Haag

Het leven van een student gaat niet altijd over rozen. Zeker als je op kamers woont in een grote stad kan het leven soms echt even zwaar zijn. Wat voor mij heel herkenbaar is, is dat je soms van die dagen hebt waarop alles misgaat. Zo werd ik laatst slecht beoordeeld op een project waar ik super hard aan had gewerkt, was mijn band lek toen ik heel laat van school weg wilde fietsen, en werd ik vervolgens aangereden door een andere fietser toen ik op een leenfiets naar huis fietste. Daardoor kwam ik ook nog eens te laat thuis om nog te eten voordat ik moest werken! Een topdag was dat zeker niet. Zulke dagen herkent natuurlijk iedereen, ook de niet studenten onder ons. Een gebeurtenis wat mij wel vaker overkomt dan de gemiddelde Nederlander is dat mijn fiets vaak gestolen wordt. Ik woon in Den Haag op kamers, en hoe goed ik mijn fiets ook op slot zet, soms is hij gewoon weg. Ik weet dat dit erbij hoort als je in een grote stad leeft, maar als iets je dag goed kan verpesten is het wel een gestolen fiets. Nadat mijn eerste fiets, een hele mooie die ik van mijn ouders had gekregen, gestolen werd ben ik wel direct geswitcht naar tweedehands fietsen in Den Haag. Het is niet te doen om steeds nieuwe fietsen te blijven kopen. Wel is er nog veel te leren wat betreft de perfecte studentenfiets voor in een stad als Den Haag. Dus voor alle studenten of toekomstige studenten in deze mooie stad, deze blog is voor jullie!

Wat voor fiets is perfect voor Den Haag?

Er zijn een paar criteria waaraan een fiets voor Haagse studenten moet voldoen. Als eerste moet de fiets goedkoop zijn. Je wilt niet dat, mocht je fiets gestolen worden, je veel geld hebt verloren door een dure fiets te kopen. Daarnaast hebben studenten vaak niet veel te besteden, zeker ook niet aan een fiets. Ook moet een fiets niet te mooi zijn. Een onopvallende fiets die er niet duur of degelijk uitziet is de beste fiets om te hebben. Deze zijn namelijk vaak niet interessant genoeg om te stelen als je ze goed op dubbelslot zet. Tot slot moet er niet te veel poes pas aan een fiets zitten. Dit vereist namelijk meer onderhoud, en dat staat gelijk aan geld. Ook zijn de fietsen zonder versnellingen of remblokjes vaak onverwoestbaar, en doorstaan het harde studentenleven beter dan fancy fietsen. Als je al deze eisen samenvat kom je eigenlijk maar bij een type fiets uit. De tweedehands fietsen in Den Haag zijn de beste keuze voor elke student!

Waar scoor je zulke tweedehands fietsen in Den Haag?

Er zijn in Den Haag veel van die vage fietsenwinkels, maar die vragen vaak veel te veel geld voor hun tweedehands fietsen. Ook moet je dan eerst zo’n winkel gaan zoeken voordat je een nieuwe fiets hebt. In een drukbezet studentenleven heb je daar natuurlijk helemaal geen tijd voor. Nu kun je tegenwoordig online tweedehands fietsen bestellen, bij cheapassbikes.nl bijvoorbeeld. Dit is echt ideaal, want de fiets wordt gewoon thuisbezorgd, net zoals die late-night pizza die wel eens besteld wordt. Zo kun je zelfs vanuit je collegezaal een nieuwe fiets bestellen, beter dan dit krijg je het niet!