Home Business Zonder inktcartridges geen printjes

Zonder inktcartridges geen printjes

0
Zonder inktcartridges geen printjes

Oké, we werken steeds meer papierloos, maar soms kan het toch wel heel handig zijn om iets te printen. Of dat nu gaat om een officieel contract of een werkstuk van je kinderen, helemaal papierloos gaat het toch niet worden. En dus heb je een goede printer nodig. Waarschijnlijk heb je die wel staan, maar staat 'ie onder een dikke laag stof omdat de inktcartridges te duur zijn. Want dát zeggen ze er niet bij als jij (voor weinig) een goede printer koopt. De inktcartridges zijn in verhouding ontzettend duur, zeker wanneer je je perse wilt houden aan het merk dat wordt aangeraden. Maar het kan ook anders. Inktcartridges van een eigen merk die toch perfect passen op jouw printer. Dat scheelt veel geld!

Inktcartridges van bekende merken zijn duur!

En dat maakt weer dat je er wel twee keer over nadenkt voor je een printje gaat maken. Maar wat nu als je huismerk inktcartridges in je printer kunt doen? Dat scheelt heel veel geld. Het is echt niet slecht voor je printer en ook zeker niet voor de printkwaliteit. Je moet alleen even goed opletten welke cartridges je bestelt. Op de site kun je precies jouw merk en type printer invullen en dan zie je dat er ook voor jouw printer mogelijkheden zijn.

Online zijn ook nog eens scherpe aanbiedingen te vinden

Wat denk je van 3+1 gratis? Dan bestel je drie dezelfde cartridges en krijg je er zomaar één cadeau. Ook het inschrijven voor de nieuwsbrief kan je een korting opleveren. Het is sowieso slim om een aantal cartridges op voorraad te hebben, dan grijp je nooit meer mis! Maak er voor jezelf de regel van dat je, bij het pakken van de één na laatste inktcartridge, direct een bestelling plaatst. Je zit dan nooit meer zonder inkt. En: wanneer je een bestelling van € 35,00 of meer doet, worden er geen bezorgkosten gerekend.

Print alles wat je wilt

Want het is nu goed te betalen. Print kleurplaten voor je kinderen, je nieuwe contract in tweevoud of drievoud en print foto's dat het een lieve lust is. Je zult zien dat je nog veel meer toepassingen weet te vinden op het moment dat je goed betaalbare inktcartridges aanschaft. Heb je nog meer print-inspiratie nodig? Wat denk je van recepten, je to-do-lijst en ingescande pagina's? Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het printen. De cartridges zijn er in kleur of in zwart, het is maar net wat jij nodig hebt!